Despre noi

AZART este o companie tânără, apărută recent pe piața locală, care se ocupă cu comercializarea articolelor vestimentare, precum și a încălțămintei. Istoricul companiei AZART începe în 2014, an în care s-a deschis primul magazin cu numele de "Brand" în orașul Durlești. În 2017 a urmat deschiderea celui de-al doilea magazin și redenumirea rețelei în AZART.

Compania și-a început activitatea cu un singur magazin. Ulterior, prin raportul preț calitate oferit și a capacității de a se adapta rapid cerințelor pieții și a clienților, în decurs de 3 ani, a ajuns la formarea unei rețele puternice, constituită din 20 de magazine cu suprafața de peste 12 000 mp.

Acest lucru a fost posibil în condițiile în care managementul firmei a înțeles de la bun început, că unul din elementele cheie ale funcționării proceselor este capabilitatea de a acționa în favoarea comodității clienților. În acest context, a întreprins acțiuni care urmau să garanteze o ofertă avantajoasă către clienți în raport cu cerințele acestora. AZART este o companie dinamică, dornică să-și consolideze poziția pe segmentul de piață ales. Compania acționează în baza a două elemente de referință: CALITATEA și PREȚUL ACCESIBIL.

AZART e pentru cei care vor o experiență de cumpărături altfel și împărtășesc convingerea că nu prețul face haina. E pentru cei încrezuți în sine, care privesc dincolo de tendințe și caută să-și creeze propriul stil din piese care îi reprezintă. Pentru că lucrurile bune în viață sunt cele cărora le-ai oferit timp și răbdare, iar hainele și felul în care le simți pe pielea ta, sunt printre ele.

Existăm pentru a aduce o modă alfel mai aproape de oamenii din Moldova. Prin piese unice, care îți subliniază individualitatea. Prin diversitate, care îți oferă libertatea de a alege să fii cine vrei. Prin articole sustenabile, care au grijă de mediu, și nu în ultimul rând, prin calitate și preț bun, pentru a face astfel moda accesibilă pentru fiecare.